שמן עיסוי עם קלנדולה

במשך מאות שנים, ידוע פרח הקלנדולה ביכולתו לסייע להרגעת עור אדמומי ומגורה או במקרים של עור פגום. האגדה מספרת כי נזיר החי באירופה לפני מאות שנים העניק לפרח את הכינוי "כלתו של השמש" וזאת בשל צבעו הכתום עז של הפרח ופנייתו תמיד לכיוונה של השמש.
WELEDA משתמשת בתמצית אורגנית של פרחי הקלנדולה, בשל האור והחום אותו היא מעניקה לעור הגוף שלנו.
שמן עיסוי עם קלנדולה מתאים לבעלי עור עדין במיוחד ולבעלי עור הנוטה לגירויי יתר ולאדמומיות.
ריחו הייחודי של השמן הופך אותו למתאים במיוחד למריחה ולעיסוי.

הפוסט הזה פורסם בקטגוריה קוסמטיקה טבעית.‏ קישור ישיר לפוסט.
בקטגוריה: קוסמטיקה טבעית | חברה:

התגובות סגורות.